Pregled evidencije naloga, postavke obračuna i ispisa na pisač
Snimka prikazuje sučelje glavnog prozora, mogućnost pregleda osnovnih informacija o nalozima, te prozore za podešavanje postavki obračuna i ispisa putnih naloga. Istim postupkom je moguće definirati podatke o tvrtki, odabrati logotip za ispis u zaglavlju putnog naloga, provjeriti i modificirati numeraciju naloga itd.

Izrada naloga za službeno putovanje u inozemstvo
Primjer izrade novog putnog naloga za službeno putovanje u inozemstvo - ubrzana izrada naloga određivanjem djelatnika, države i odredišta, automatski obračun troškova tuzemnih i inozemnih dnevnica, mogućnost dodatne obrade i unosa troškova u različitim valutama...

Izrada naloga za službeno putovanje u inozemstvo - smanjeno
Identičan prikaz prethodno opisanom, ali uz nešto smanjenu kvalitetu prikaza i veličinu prozora. Dovoljno kvalitetno za stjecanje uvida u mogućnosti i prednosti (brzina, efikasnost, automatizacija) korištenja evidencijskog programa za putne naloge.

   Uskoro - dodatni video zapisi - automatska grupna promjena oznaka putnih naloga, analiza troškova putovanja...U lijevom dijelu prozora možete izabrati među ponuđenim animiranim prikazima korištenja programa za izradu, ispis i evidenciju naloga za službena putovanja PUTNIK.

Preporučamo da instalirate demo i u praksi provjerite da li Vam naše rješenje odgovara i može li riješiti probleme na koje nailazite u evidenciji putnih naloga u vašoj tvrtki.

 

Nova verzija po staroj cijeni!

Web narudžba | Naslovnica